Poštovani Partneru!

Pozdravljam Vas na našoj web stranici.

Što će se dogoditi tijekom nekoliko generacija, ako odluka obitelji te drži?

Dozvolite mi da Vam u nekoliko riječi opišem put kojim su moja obitelj i moja tvrtka postigla sve ono, što danas imam, što nas motivira da se već gotovo jedno stoljeće bavimo proizvodnjom crijepa.

Moj otac Kálmán Mészáros, inače jedan jako poduzetan čovjek, od 1920-tih se godina u Slovačkoj počeo baviti proizvodnjom crijepa.

Tada još nije ni slutio da će se mali obiteljski posao 2011.godine razviti u poduzeće europske razine, koje je prisutno u osam država i zapošljava 250 ljudi.

Ovo je jedna priča o našem uspjehu koja je prerasla državne granice, jer Terran ne samo da je značajan tržišni igrač u našoj zemlji, već je i u međunarodnim okvirima prepoznat.

Naš uspjeh se temelji na kontinuitetu.

Kontinuirano gradimo. Raspolažemo s tri potpuno automatizirana proizvodna pogona u kojima se proizvodnja zasniva na najmodernijim tehnološkim dostignućima, zbog čega smo uvijek spremni za brzu i kvalitetnu isporuku naših proizvoda.
Kontinuirano se širimo. Zahvaljujući našim inozemnim tvrtkama-kćerima, prisutni smo na tržištima 8 zemalja, i raspolažemo razgranatom prodajnom mrežom.

Kontinuirano pratimo tehničke izazove vremena u kojem živimo i promjenjive potrebe i zahtjeve u građevinarstvu.

“Već se dugo bavimo krovom. Dobro smo ga upoznali.”

Radovao bi ga i da zna, da se za njega izuzetno važna misija – osiguravanje trajnosti krovova – nasljeđuje s generacije na generaciju, i da je tvrtka već 100 godina u obiteljskim rukama. Danas se u Mađarskoj smatra rijetkošću, da jedna domaća tvrtka bude 100% u domaćem vlasništvu. U branši proizvodnje crjepova se ova tvrdnja odnosi isključivo na Terran.

Mi znamo što crijep čini trajnim, otpornim, od čega krov postaje djelom našeg doma, sastavni dio našeg života.

Uvijek sam bio uvjeren da mi, osim što proizvodimo i prodajemo betonski crijep, ljudima pružamo i zaštitu, toplinu doma. Osim toga, ukrašavamo kuće koja su i odraz njihovog ukusa, za što bolji osjećaj doma.

Mészáros Vilmos

Mészáros Vilmos aláírása

Dr. Mészáros Vilmos

Uvijek sam bio uvjeren ja da mi, osim što proizvodimo i prodajemo betonski crijep, ljudima pružamo zaštitu, toplinu doma. Osim toga, ukrašavamo kuće koja su i odraz njihovog ukusa, za što bolji osjećaj doma.