Novu godinu dočekujemo s novim proizvodom: pojavila se crvena verzija Generon solarnog crijepa, Generon RED!

Crjepovi tamnih boja popularni su među graditeljima krovova, a solarni crijep Generon savršeno se uklapa. Međutim, među krovnim oblogama i dalje se mogu naći tradicionalne boje – boja cigle i razne nijanse crvene. Razmišljajući o onima koji više vole klasičnije nijanse, prije nekoliko godina smo započeli novu inovaciju. Sretni smo što možemo objaviti da je rođen Generon RED, crveni solarni crijep!

Generon RED stvara homogenu površinu sa crvenim nijansama u Terranovom asortimanu, dok krovu daje funkciju proizvodnje energije i čuva njegov tradicionalni izgled. Tako je pored prethodnog crnog, Generona DARK, naš solarni krovni sustav je sada dostupan i u crvenoj boji, pod imenom Generon RED.

Međutim, crveni Generon nije nov samo u svojoj boji. Napravljen je sa poboljšanim slojem koji produžava životni vijek proizvoda. Generon solarni krovni sustav – u crnoj i crvenoj boji – i dalje je kompatibilan samo sa Rundo crjepovima i obnovljenim Zenitom, sada poznatim kao Zenit Max.

Tu je poboljšani Zenit Max, savršeni pratitelj Generona RED

Unaprijedili smo naš popularan Zenit proizvod, koji se može naći pod imenom Zenit Max. Kod našeg proizvoda Zenit Max, kao i kod solarnih crjepova Generon DARK i RED, falc je na suprotnoj, lijevoj strani i prolazi cijelom dužinom crijepa. Na ovaj način se povećava pokrivna dužina Zenit Max crjepova, pa se postiže vrijednost utroška materijala od 10 kom/m2 koji se koristi i za valovite proizvode, a minimalno preklapanje će također biti manje.

Počeli smo s razvojem naših proizvoda prije nekoliko godina, nadamo se da će se i crveni Generon i obnovljeni Zenit Max svidjeti i struci i javnosti!