Izaberite Renova+ krovni crijep, ako je kod vašeg odabira glavni aspekt cijena!

Kada smo razvijali naš proizvod Renova+, prvenstveno smo uzeli želje onih kupaca, koji se ne žele odustati od kvalitete, te im je kvaliteta jednako važna kao i cijena proizvoda.

Kome je namjenjen Renova+?

  • Prije svega, onima koji obnavljaju krov.
  • Kupcima koji su više osjetljivi na cijene.
  • Za one koji traže dugoročna i trajna rješenja.

POUZDANA JEDNOSTAVNOST 

Smatramo da su najvažniji kriteriji kod kupnje crijepa tehnički parametri. Pri projektiranju proizvoda nastojali smo stvoriti jednostavne oblike i boje, istodobno upotrebljavajući najnapredniju tehnologiju, kako bismo osigurali visoku kvalitetu naših proizvoda.

kép – Tri boje: crna, crvena, smeđa

 

Zašto baš Renova+?

  • Jer je uvijek dostupan po najboljoj cijeni.
  • Jer se može montirati na gotovo svaki krovni sistem, bez većih prilagodbi.
  • Zato što je beton koji služi za životni vijek. Izuzetno izdržljiva, otporna na vremenske uvjete i hladnoću, ne apsorbira vlagu, što znači da ne postoji izmjena težine, tj. štiti krovni sustav. Ona pozitivno reagira na opterećenje, ima stabilan oblik, izrađuje se od prirodnih elemenata.
  • Zato što površinska zaštita pruža višeslojnu kvalitetnu boju bez kompromisa.

VREMENSKI TRAJAN PROIZVOD

Proizvod Renova+ kao član Terran grupe, primio je svu tehničku i tehnološku podršku, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji crjepova. Tako da ova linija proizvoda je izvrstan izbor za sve klimatske i meteorološke izazove u Karpatskom bazenu s 50 godina jamstva.

FB – post: Krovni crijep za obnovu Krov vam curi, lomljen je olujom, razbijen je ledom ili ga samo želite uljepšati? Trebali biste ga popraviti ili obnoviti, ali nemate dovoljno novca za to! Često se mogu čuti ove riječi. Zbog toga je rođen Profiroof, krovni crijep za rekonstrukciju. Krovni crijep koji donosi potpuno nova rješenja. Novi brand proizvoda, novi model prodaje.