Proizvođač crjepova Terran pokazao se najboljim u svojoj kategoriji između 150 izložbenih primjeraka.

Događanje E.ON Energy Globe je organizirano radi napretka održivosti i energetske efikasnosti te su tražene najinovativnije i održive ideje u 6 različitih kategorija. Nakon stručnog ocjenjivanja Terran GENERON solarni crijep je ušao u finale u svojoj kategoriji proizvoda.

Solarni crijep GENERON preuzima ulogu krova i crijepa na potpuno novi način istovremeno pružajući kompletno rješenje ne samo kao krovni pokrov već i za maksimalnu iskoristivost solarne energije. Ono što ga čini posebnim u odnosu na ostale konkurente je to što su solarne ćelije posebnom tehnologijom integrirane na površinu samog crijepa tako da je izgled gotovo identičan tradicionalnim krovnim crjepovima. Ova odlika je bila ključna za uspjeh i nagradu Energetskog globusa.

„Skoro sto godina je iza nas i uvijek smo u stanju da se obnavljamo i razvijamo. Ekološka osviještenost i održivost su nam od najveće važnosti u poslovanju. Ponosni smo što smo uvijek u prošlosti i sadašnjosti vodeći u istraživanjima, razvoju i inovacijama. Velika nam je čast da smo i ove godine osvojili više nagrada sa Terran GENERON crjepom koji na ovaj način simbolizira naš način razmišljanja. Nagrade su dokaz uz povratne informacije sa tržišta da smo svojim napretkom na pravom putu” – rekao je Attila Godi, generalni direktor.

Terran ekološki pristup i način poslovanja ne samo u razvoju i proizvodnji GENERON crjepa, vidljiv je i u vlastitom solarnom parku u mjestu Bóly (Mađarska) koji za rad tvornice osigurava električnu energiju. Obnovljiva energija, ekološki i estetski utjecaji na životnu sredinu kontinuirano rastu iz godine u godinu, što se jasno vidi u razvoju potrošnje.

Terran GENERON crijep zorno prikazuje duh naše tvrtke jer je inovativan i ekološki orijentiran. S jedne strane je estetski privlačan, a s druge strane je jednostavan za uporabu. GENERON crijep ispunjava očekivanja tržišta i pruža profesionalni odgovor na današnje tehnološke izazove 21. stoljeća.

Terran GENERON uskoro i na našem tržištu!