Kao dio razvoja izgrađen je drugi proizvodni pogon površine od gotovo 3.000 metara kvadratnih.

U životu Terrana, 2020. godina je ponovo godina inovacija. Unatoč neočekivanoj ekonomskoj i zdravstvenoj situaciji drugi proizvodni pogon u Kunsentmiklošu počeo je sa radom u lipnju, čime je Terran postao jedini proizvođač crijepa sa tri proizvodna pogona u Mađarskoj.

Kako se automatizacija povećava, povećava se i efikasnost!

Slaveći 100 godina postojanja Terran nastavlja njegovati i razvijati temelje tradicionalne obiteljske tvrtke, koje je još uvijek 100% u domaćem, mađarskom vlasništvu sa sposobnošću stalnog i inovativnog obnavljanja. Kako je planirano, tvrtka je završila izgradnju drugog proizvodnog pogona površine gotovo 3.000 m² u Kunsentmiklošu, koji je počeo sa radom početkom lipnja.

Kao rezultat toga, postojeći pogon je udvostručio svoj proizvodni kapacitet u Kunsentmiklošu kako bi održao kontinuiranu i pravovremenu dinamiku isporuka kupcima. Terran je prilikom izgradnje novog pogona uložio sve svoje dosadašnje iskustvo u vrhunsku tehnologiju.

Nova tehnološka rješenja omogućavaju proizvodnju u tri monoprofilne linije i to tako da je ciklus proizvodnjenje kontinuiran te više nije potrebno vrijeme za zamjenu kalupa crijepa.

Kao rezultat poboljšanog procesa automatizacije istodobno se i efikasnost samog pogona dodatno povećava. Napredna rješenja proizvodnje su primjenjiva u obije proizvodne linije.

Ponosni smo na ono što smo postigli i neprekidno radimo na održavanju vodeće pozicije na tržištu kako danas tako i u budućnosti, gradeći uspjeh na čvrstim temeljima, a istovremeno na taj način ograničavamo utjecaj vanjskih faktora. Stručno osoblje naše tvrtke uvijek sa najboljim rješenjima izlazi na stalno mjenjajuće tržište i prema potrebama kupaca kako bismo zajedničkim snagama zakoračili u slijedećih 100 godina. Nadamo se da će se situacija na tržištu uskoro vratiti na prethodno stanje. Terran brzo i fleksibilno odgovara zahtjevima i potrebama kupaca sa najnovijim i najmodernijim proizvodnim tehnologijama koje su implementirane na tri proizvodne lokacije u Mađarskoj” – kaže Attila Gódi, Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. izvršni direktor.