Pod imenom gradimkrov.hr, Terran razvija tematsku stranicu sa proširenim sadržajem kako bi što sofisticiranije služila potrebama kupaca. Cilj stranice je pružiti pouzdan, koristan i zanimljiv sadržaj kako bi pomogao u donošenju odluka onima koji su pred izgradnjom ili obnovom krova.

Ljudi 21. stoljeća sve se više oslanjaju samo na online sadržaj.
Na mnoga pitanja već dobijamo odgovore putem raznih digitalnih platformi.

Jedna od glavnih funkcija krova je zaštita našeg doma, što obično biramo za cijeli život: štoviše, želimo da naša djeca i unuci bez problema uživaju njegovu zaštitu. Međutim, sile prirode često pronalaze moguće slabe točke, stoga je važno da naš dom u svakom slučaju bude profesionalno pripremljen.

Kako bi svojim kupcima pružio najtemeljitije i najpouzdanije, ažurne informacije, Terran već godinama radi na tematskom portalu gradimkrov.hr u nekim zemljama, koji je nedavno doživio nekoliko važnih promjena i razvoj kao rezultat ankete o potražnji kupaca i online istraživanja.

Stranica, koja je izvorno predstavljala gotovo samo profesionalne videozapise, nadopunjena je raznim rješenjima – tako je stvoreno integrirano sučelje koje je jedinstveno na tržištu, jer ne postoji tako složen profesionalni portal na tu temu. Osim lakših sadržaja, inspiracija i ideja, objavljuju se i ozbiljniji stručni sadržaji koji mogu biti podrška onima koji se nalaze pred krovopokrivanjem. Sav sadržaj lektoriraju stručnjaci, tako da je sav sadržaj na web mjestu pouzdan izvor za pitanja u vezi s krovištem.

Gradimkrov.hr ima još nekoliko zanimljivosti za posjetitelje. Na platformi se nalazi kalkulator za krovove koji pruža jednostavne i brze odgovore o troškovima, ali i pomoć u odabiru krovne folije.

Na ovoj stranici možete pronaći informacije koje će vam pomoći u odabiru odgovarajućeg crijepa za određene potrebe, kao i informacije o novim proizvodima i inovacijama.

Tvrtka i ovdje posebnu pažnju posvećuje održivoj arhitekturi, zbog čega solarni crijep Terran Generon također dobiva veliku pažnju.

Obnovljenu stranicu možete pogledati klikom na sljedeću poveznicu: gradimkrov.hr